Äidin päiväkirja raskaudesta, jossa odotellaan pikkusisarusta isosiskolle (3/2011) syntyväksi 8/2012. Pohdiskelua, tuntemuksia, kuulumisia, raskaustietoutta, niitä tämä päiväkirja pitää sisällään. Toisessa blogissani Olet tyhtä taulu vasta- kirjoittelen elämästä isosiskona kanssa, tänne tulen purkamaan ajatuksia raskaudesta ja odotuksesta.

2. maaliskuuta 2012

Päiväkirjasta julkiseksi blogiksi

Alunperin tarkoitukseni ei ollut julkaista tätä blogia vaan pitää se omana salaisena raskauspäiväkirjanani. Ei täällä kuitenkaan mitään salaista ole, joten en nää mitään syytä miksen jakaisi omia raskauskuulumisiani muillekin. Viime marraskuussa aloitin blogin Olet tyhjä taulu vasta, jonka päätin pitää suljettuna blogina, jonne vain kutsutut lukijat pääsevät lukemaan ja katselemaan kuvia pienestä tytöstäni joka syntyi 3/2011. Toki päästän tämänkin blogin lukijoita sinne lukijoiksi jos joku haluaa, viestiä voi jättää blogin seurantablogiin joka löytyy TÄÄLTÄ.


Toivon ettei tänne eksy vihamielisiä lukijoita ja kommenttien jättäjiä. Tulen hyvin herkästi sulkemaan tämänkin blogin jos joudun pahoittamaan mieleni jonkun ikävistä terveisestä, mutta onneksi kai niitä jätellään melko harvoin.

Lämpimästi tervetuloa kaikille, jätähän terveiset käynnistäsi!!

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Oi, onneksi olkoon! :)

Nyt minun on pakko myöntää että näin sinun jättämän viestin jossain (en rehellisesti muista missä) odotusblogissa jonne eksyin ihan sattumalta ja siitä asti olen tiennyt ;)

Jään mielenkiinnolla seuraamaan!

Suski kirjoitti...

Onneksi olkoon vauvauutisista! Jään seuraamaan odotuksen sujumista! :)

Peikkotytön äiti kirjoitti...

Ihanaa, onnea:) mä arvasin, jostain syystä olen jo jonkin aikaa odottanut tätä uutista :)

Satu kirjoitti...

Mä oon kyllä niin onnellinen sun puolesta, mutta samalla aika kateellinen! :D Lupaa ei olla vieläkään annettu tulla, mutta kuume ilu on alkanut nousta järkeilyä korkeammalle. :D

Onnea vielä teille ja jään seuraamaan sun odotusta. :)

jenni. kirjoitti...

mun mielestä kommentoin jo joko tähän tai toiseen blogiin mut ei nyt ainakaan osunu silmään, mut tosiaan arvaus osui oikeaan ja tosi paljon onnea! :) jään myöskin seurailemaan tätä blogia :)

-N- kirjoitti...

Kiitokset kaikille teille vanhoille tutuille onnitteluista!! Kiva jos joku teistä on kiinnostunut myös tästä uudesta blogista.

ADA, osasin vähän odottaakin että joku saattaa löytää jonkun kommenttini jostain odotusblogista. Ei se haittaa, ei se mikään maailman suurin salaisuus ole ollut, alunperin vaan ajattelin kertoa sen blogissa vasta raskauden puolessa välissä, mutta en malttanut odotta enää kolmea viikkoa ;)

SUSKI, kiitos!

PEIKKOTYTÖN ÄITI, mitenhän sinä olet lukenut ajatuksiani, vai vaan niin hyvin rivien välistä osannut päätellä? Noidan vikaa sinussa ;D

Kiitos SATU! Hyvää kannattaa odottaa, vaikka en tiedä miten olisin itse malttanut odottaa kun tämä odotus itsessään kestää sen 9kk. Varmasti sillä on joku tarkoitus ettei teille vielä ole annettu lupaa tulla toista. Ja siinä vaiheessa kun olemme saaneet tämän toisen maailmaan ja sinä odottelet, niin tulen haikeana lukemaan sinun raskauskuulumisia.

JENNI, sain kyllä jonnekin onnittelusi mutta kiitos vielä! Kiva jos sinäkin viihdyt myös tämän blogin puolella!