Äidin päiväkirja raskaudesta, jossa odotellaan pikkusisarusta isosiskolle (3/2011) syntyväksi 8/2012. Pohdiskelua, tuntemuksia, kuulumisia, raskaustietoutta, niitä tämä päiväkirja pitää sisällään. Toisessa blogissani Olet tyhtä taulu vasta- kirjoittelen elämästä isosiskona kanssa, tänne tulen purkamaan ajatuksia raskaudesta ja odotuksesta.

14. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Ilokseni sain tunnustuksen blogista Äpyli ja Päpylit, jossa myöskin odotellaan toista lasta pienellä ikäerolla esikoiseen.

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä sama award 15 muulle bloggaajalle/blogille.

Tunnustukseni liittyy tällä kertaa esikoisen odottamiseen ja synnytykseen:
  1. Tyttö syntyi rv 42+2 painaen 4400g ja 54cm.
  2. Synnytystä yritettiin käynnistää kaksi vuorokautta ennenkuin kivuliaat supistuksen alkoivat.
  3. Onneksi synnytys itsessään oli nopea, kestoksi merkittiin 7h, ponnistuvaihe tosin kesti 40min eikä mikään ihme noilla mitoilla.
  4. Kaikesta odotuksesta ja ponnistelusta huolimatta synnytyksestä jäi minulle hyvä mieli, odotan innolla seuraavaa vaikkakin jännitän onko hänkin yhtä iso (tai kenties vielä isompi)
  5. Tällähetkellä suurin huolenaiheeni on, että miten nopeasti kakkonen meinaa syntyä kun toinen tulee yleensä nopeammin. Sen lisäksi kotona alkavat supistukset ja matka sairaalaan ovat minulle ihan uutta.
  6. Synnytystä seuraavat kolme vuorokautta olivat helvetillisiä, inhosin tuota sairaalaa ja sen henkilökuntaa. Itkin siellä monet kerrat koska halusin vain päästä vauva kanssa kotiin.
  7. Seitsemäs tunnustukseni tulee seuraavassa tekstissä, huomenna on nimittäin rakenneultra!

Jaan tunnustukseni eteenpäin seuraaville raskausblogeille jotka eivät vielä ole saaneet tätä:

Myös blogi Vauvaprojekti nro.2 ansaitsisi tunnustuksen, mutta sinne suunnalle vastaavanlainen on näköjään juuri mennytkin.

3 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Mun blogissa on sulle toinen tunnustus :). En tosin loukkaannu, vaikket sitä hakisikaan enkä ole varma edes oletko sen jo saanut. Mutta jos haluat, it's yours :D.

Linda kirjoitti...

Kiiitän :))

Kookos kirjoitti...

Kiitos! Yritän saada sen julkaistua tänään.