Äidin päiväkirja raskaudesta, jossa odotellaan pikkusisarusta isosiskolle (3/2011) syntyväksi 8/2012. Pohdiskelua, tuntemuksia, kuulumisia, raskaustietoutta, niitä tämä päiväkirja pitää sisällään. Toisessa blogissani Olet tyhtä taulu vasta- kirjoittelen elämästä isosiskona kanssa, tänne tulen purkamaan ajatuksia raskaudesta ja odotuksesta.

26. maaliskuuta 2012

Elämän onnellisimpana päivänä

Silloin syntyy oma lapsi!


Tasan vuosi sitten minusta tuli ensimmäistä kertaa äiti, meistä tuli perhe kun esikoistyttö syntyi tähän maailmaan. Jokainen äiti tietää että tuo päivä on elämän onnellisin päivä! Samalla ehkä myös jännittävin, tunteikkain, hienoin ja ikimuistoisin päivä joten voi vain kuvitella mitä kaikkia tunteita on tähän vuosipäivään mahtunut. Olen kiitollinen elämälle ja tytön isälle että ne ovat tarjonneet minulle tämän mahdollisuuden tulla juuri tuon tytön äidiksi, joka siis tänään viettää ensimmäistä syntymäpäiväänsä!


Ensimmäinen raskaus, ensimmäinen synnytys, ensimmäinen oma lapsi.
Odotan mielenkiinnolla voiko seuraavan lapsen saaminen olla yhtä upea kokemus. Upea kokemus se varmasti on, sitä en epäile yhtään koska onhan se toinen, kolmas, seitsemäskin lapsi oma lapsi, mutta ensimmäinen on aina ensimmäinen. Rakkaus onneksi on jakamatonta, sitä riittää jokaiselle tulevalle ja olevalle lapselle yhtä paljon.

Onnea rakas tyttäremme sinun ensimmäisenä syntymäpäivänäsi
ja kiitos että olet olemassa!

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onnea tyttärelle ja tietenkin myös äidille <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle :)

Olen miettinyt samaa onko toisen lapsen syntymä yhtä upea kokemus, ainakin sillä tavalla helpompi kun on jo kokemusta takana. Ensimmäisen kanssa kaikki oli niin uutta ja jotenkin pelottavaakin kun sairaalasta kotiuduttiin..

-N- kirjoitti...

Myöhästyneet kiitokset!!